top of page

Referenser

"Maria är en kreativ, varm, proffsig och pålitlig person. Jag uppskattar att hon alltid gör sitt bästa och även säger vad hon tycker, vad hon tror blir bäst i sammanhanget och vad hon själv behöver för att skapa det bästa resultatet.

Hon tar sina uppgifter in i mål och levererar dem med smarta detaljer och positiva överraskningar efter egen smak där det passar.

 

Hon har bra känsla i den kreativa processen och dessutom är hon noggrann och behaglig rent allmänt att ha omkring sig."

 

Lisa Sjödahl, Digital Artist

liten kamera.png

"Maria är snabb på att förstå vad man vill åt i en film. Hon förstod mina beskrivningar och har koll på vad som funkar. Vi samarbetade under intensiva former med stundtals stort behov 

av spontana initiativ och ändringar och det var lätt ihop med henne! 

 

Jag upplevde Maria som både lyhörd och med förmåga att ta egna beslut, exempelvis under efterarbetet med filmerna. Jag är jättenöjd och vill göra fler jobb med henne."

 

Gabriella Ringvall, &thebrain AB

liten kamera.png

”I vår strävan att få fler barn och ungdomar att börja spela golf och fortsätta med idrotten anlitar vi Maria Olsson på Roafilm för foto och redigering; allt för att skapa snabbare & mer direkta kommunikationsvägar genom rörlig film till juniorer och föräldrar i vårt idrottsdistrikt. Maria har dessutom varit högst delaktig i att skapa och sjösätta vår Youtube-kanal.

 

Det är en fröjd att arbeta med Maria tack vare hennes mångsidighet, professionalism och projektledarroll. Dessutom har Maria alltid ett leende på läpparna!”

 

Christina Von Wachenfeldt, Stockholms Golfförbund

liten kamera.png

“Men snälla du Maria! Du är så grym, den korta filmen är över mina förväntningar! Du är ett geni."

 

Patrik Wincent, Fondberg & Wincent

liten kamera.png

"Effektiv, kompetent och lösningsorienterad. Det är en kort beskrivning av Maria. Lägg därtill nytänkande, kreativ och enormt rolig och orädd. Att få jobba med Maria är ett tillskott av kompetens men också av häliga skratt och inspiration."

Sonja Björk Ebert, Swedish Content Agencies

liten kamera.png
”Direxio har anlitat Maria på Roafilm vid flera tillfällen, både för efterbearbetning av filmade kursavsnitt till våra webb-kurser och för inspelning av kursavsnitt. Maria är lyhörd för våra behov samtidigt som hon är tydlig med vad som behövs för att uppnå en bra kvalitét i det filmande materialet. Marias kompetenser i de tekniska delarna ger oss möjlighet att helt fokusera på innehåll och upplägg i våra kurser, en perfekt kombination för oss.”
Pia Andreason, Direxio
bottom of page